Tulosta

Trap Shooting Pro


 Trap Shooting Pro Trap Shootin Pro -pelissä harjoitellaan trapin ampumista tietokoneella. Vaikkei trapin ampumista tällä tavalla opikaan, näkee tässä pelissä sen periaatteet. Ampumapaikkana on ampumarata.

Toteutus pelissä on hyvä. Tosin kiekon lähettäjäkoppi on liian kaukana. Sen etäisyys ampujaan näyttää ruudulla lähes sadalta metriltä. Grafiikka pelissä on hyvä. Tosin taustasta olisi voinut tehdä hieman monipuolisemman. On se kuitenkin tällaisenakin hyvä. Ammuttavien kiekkojen väritkin voi päättää itse. Valittavana on erisävyisiä punaisia, keltainen ja mahdollisuus jossa ilmaan heitetään erivärisiä kiekkoja. Täysversioon lupaillaan myös tupla kiekon mahdollisuutta, eli II-trappia. Äänet koostuvat ampujan huutamasta "hou-komennosta", jolloin kiekko lähtee liitämään taivaalle. Sekä aseen pitämästä laukaisu äänestä.

Pelissä aseena käytetään luonnollisesti haulikkoa. Pelaaja saa valita oman vaikeusasteensa ennen pelin alkua. Valittavina on lähes pelkistä suoraan lentävistä kiekoista, kovaan lentäviin sivukiekkoihin. Kun hou-komento on huudettu (hiiren oikea näppäin) ja kiekko lähtenyt liikkeelle, seurataan sitä aseen tähtäimellä. Tässäkin pelissä on sorruttu liioitteluun. Kiekon voi nimittäin ampua vielä sen lähtiessä maatakin kohti. Samoin ennakko on unohdettu. Muuten pelaaminen on mukavaa. Jokaista kiekkoa kohti on yksi patruuna. Jokaisessa sarjassa on 25 kiekkoa.

Trap Shooting Pro -pelissä riittää pelattavaa pitkäksikin aikaa. Sen mahdollistaa vaikestason muuttaminen. Kokeiluversin saa osoitteesta: http://www.divsoft.com/freeware.html, josta löytyy myös lisätietoa pelistä.

© Jani Suominen
http://www.sci.fi/~suominen