Tulosta

Top Shot


 Top Shot Tämä Remingtonin "sponsoroima" peli sisältää ammunnan harjoittelua. Pelissä ollaankin ampumakeskuksessa, jossa on valittavissa monia eri ammunnan muotoja. Pelin ilmaisversiossa ei ole mahdollisuutta ampua kuin tauluun tai eräänlaista practicalia. Pelin koko versisossa on lisäksi mm. skeet-rata sekä ulkona ampumista.

Pelin koko versiossa on aseita valittavissa runsaasti. Aseita löytyy parisen kymmentä kappaletta. Niin käsi- kuin pitkiäkin aseita. Ilmaisversiossa on valittavissa ainoastaan kolme asetta: .38 revolveri, Remington Model 700 Adl -kivääri kaliiperissa 7 mm Rem.Mag. sekä Springfield SAR8 -kivääri kaliiperissa 7,62x51, eli kotoisemmin .308 Win.

Ammunnan tunnelma on saatu melko todentuntuiseksi. Pelissä esimerkiksi tähtäin heiluu koko ajan, niin kuin oikeastikin. Samoin aseiden rekyyli on toteutettu aseen piipun ja tähtäyspisteen nousemisella. Äänienkin toteutus on pelissä melko hyvää tasoa. Taustalla soiva musiikki ei ainakaan minua liiemmin häirinnyt, samoin aseiden äänet ovat melko todentuntuisia.

Pelin kokonaistoteutus on hyvä. Jos saatavilla olisi pelin kokonainen versio, peli olisi huomattavasti kiinnostavampi, koska eri ammunnan vaihtoehtoja olisi valittavissa. Pelissä on mukavia toteutuksia, kuten esimerkiksi tauluun ammunnassa taulun voi liikuttaa luokseen, jolloin siinä olevat osumat saa näkyviin. Peli on kokeilemisen arvoinen. Sen voi tallentaa koneelleen osoitteesta: http://www.headgames.net. Peli on kooltaan noin 12 Mb.

 Top Shot  Top Shot


© Jani Suominen
http://www.saunalahti.fi/~suominen