Tulosta

Sky Raider


 Sky Raider Sky Raider -pelissä ammutaan vihollisen lentoaluksia maahan. Idea on siis varsin yksinkertainen. Paikkana on mitä luultavimmin aavikko.

Pelin toteutus on keskinkertainen. Pelatessa tuntui kuin peli olisi "väännetty" pakon edessä. Grafiikka on kyllä melko hyvää. Peli ei vain ainakaan minua miellyttänyt. Äänet pelissä on kunnossa. Taivaalla lentävät lentokoneet ja helikopterit on piirretty hyvin. Pelin tausta on kyllä ikävän yksitoikkoinen. Siinä saisi olla enemmän vaihtelua, kuin mitä siinä nyt on.

Pelissä ammutaan esittelyn mukaan 40 mm ilmantorjunta konekiväärillä. Minusta se on kylläkin tykki. Konetuliase se ei kuitenkaan ole. Ammuksia aseeseen mahtuu kerrallaan viisi kappaletta. Tähtääminen on tässäkin pelissä pielessä. Tässäkin pelissä on unohdettu ennakko, sillä koneet ammutaan suoraan kohti tähdäten. Asetta ohjataan hiirellä vasemmalla ampuen ja oikealla ladaten. Kun koneisiin osuu ne putoavat maahan ja muuttuvat romuksi. Pelin alussa kaikuvat rummut kuin Vietnamin sodassa. Muut äänet ovat tavallisia, mutta hyviä.

Sky Raider peli jaksaa kiinnostaa vain vähän aikaa. Sen kokeiluversion saa osoitteesta: http://www.allisoft.com/skyraider.html, josta löytyy myös lisätietoa pelistä.

© Jani Suominen
http://www.sci.fi/~suominen