Tulosta

Ruuvimeisseli


Klikkaa kuvaa, niin saat esille isomman version kuvasta!

Oulun Työstökeskus valmistaa monenlaisia tuotteita, niin asealan kuin muunkin. Eräs heidän valmistamistaan tuotteista saatiin testattavaksi näillekin sivuille - ruuvimeisseli.
 Ruuvimeisseli, paina kuvaa niin saat esille isomman version

Ominaisuuksia Meisseli on valmistettu pääosin teräksestä, jolloin sille on saatu kertymään painoa hyvää työskentely mukavuutta varten. Meisseliin on koneistettu karhennukset otepintoihin lipsumisen estämiseksi. Meisseli on kaikin puolin siistin oloinen ja huolella tehty. Kaikkein parasta meisselissä on se, että siihen käyvät lähes kaikki kaupan olevat kärjet. Näin ollen mukaan tulee kerralla otettu niin ristipää-, urapää- kuin kuusiokolokärjetkin. Eikä tässä luettelossa ollut edes lueteltu kaikkea, sillä kokoelmiaan voi jokainen täydentää mielin määrin vaikka lähimmästä rautakaupasta.
 Ruuvimeisseli, paina kuvaa niin saat esille isomman version

Meisseli käytössä
Kun meisselin ensimmäistä kertaa otti käteensä, näytti se hieman erikoiselta kapistukselta. Mutta ei tarvittu kuin muutama minuutti niin meisselin salat tulivat julki. Meisseliin on helppo kiinnittää ja irrottaa erilaisia kärkiosia. Meisselin mukana seuraa seitsemän kärkeä, jotka edustavat peruskäyttöön tarvittavia työkaluja. Koko paketin sisältö on seuraava: ruuvimeisseli, uusiomateriaalista valmistettu kotelo, kärkien pidin, 2 kpl uraruuvikärkiä, 2 kpl ristipääkärkiä, 1 kpl kuusiokolokäri, 1 kpl Torx-kärki , Adapteri jolla työkaluun sovitetaan 1/4"-hylsysarjan kaikki osat ja T-väännin.

Meisseliä on helppo käyttää kuten jo edellä totesin. Meisselin on perustilassaan suorassa. Tähän asentoon sen lukitsee meisselin päällä liikkuva rengas. Rengas estää meisseliä taipumasta 90 asteen kulmaan. Kun renkaan vetää taakse pystyy kärkiosan kääntämään 90 asteen kulmaan asti. Näin meisselillä saadaan aikaiseksi vääntövoimaa. Lisää vääntövoimaa saadaan aikaiseksi myös mukana tulevalla T-väääntimella, joka on metellinen, pyöreä tappi. Tappi voidaan kiinnittää meisseliin helposti sen yläosaan. Meisselin yläosassa on tapille reikä, johon se työnnetään. Tappi liikkuu reiässä vapaasti, joten vääntövarren pituutta voi vapaasti säädellä.
 Ruuvimeisseli, paina kuvaa niin saat esille isomman version

Käyttötarkoituksia
Meisseli sopii lähes jokaiseen käyttöön. Aseen omistajalle se on mainio työkalu, aseista kun erilaisia ruuveja löytyy jos jonkin laisia. Jos mukana tulevat kärjet eivät aseen ruuvien kääntelyyn sovellu, voi aina ostaa mieleisensä kärjet. Myös kotona meisseli on hyvä yleistyökalu, sillä saa auki niin tietokeen kuoret kuin hyllyjen ruuvitkin. Meisseli on periaattessa kuin Leatherman tms, mutta tämän ominaisuuksia saa aina kartutettua. Mukana seuraava kotelo on myös varsin tilava eikä vie taskussa liiaksi tilaa. Omia kärkiään voi liittää mukana tulevaan kumiin, jossa jo mukana tulevat kärjet ovat kiinni. Meisseli on myös mukava lahjaidea henkilölle jolla sormet eivät ole keskellä kämmentä. Hintaa meisselilla on 150 mk. Janin Ase- & Kalastussivut suosittelee tätä tuotetta.


Valmistaja: Oulun Työstökeskus
Hinta (02/2001):
150 mk