Tulosta

Prairie Dog Hunt Pro '97


 Prairie Dog Hunt Pro '97 Prairie Dog Hunt Pro '97 -pelissä ammuskellaan, kuten nimikin kertoo preeria koiria. Paikkana on preeria ja pelaaja voi liikkua sivu suunnassa.

Pelin toteutus on hyvä. Grafiikka on melko hyvin toteutettua. Ammunnan kohteet voivat piiloutua aukean notkelmiin ja tulla sieltä sitten esille. Kaukana horisontissa näkyvät rakennukset luovat myös laajan alan tuntua. Sää pelattaessa on selkeä, joten "aavikon koirat" erottuvat sieltä selkeästi.

Shareware-versiossa aseita on käytettävissä yksi: .22-250 kaliiperin kivääri. Pelin täysversiossa aseita on käytettävissä enemmän. Pelin alussa pelaaja saa valita mieleisensä aseen. Tämän jälkeen siirrytään metsästämään. Kivääriä liikutetaan hiirrellä ja samalla ruudussa näkyy kiväärin kiikaritähtäin. Joten kiikarin ristikko eläimeen ja eläin pataan. Onneksi pelissä osumista on vaikeutettu pienemmällä osumatodennköisyydellä kauas. Luodin osumista eläimeen on liioiteltu. Luodin osuessa eläimeen eläin yksinkertaisesti räjähtää. Varman kuoleman ne saavat, vaikka pelistä onkin kyse. Tosin saattaa nopea luoti oikeastikin räjäyttää eläimen, muttei sentään niin näyttävästi kuin pelissä. Kuten edellä totesin kohteeseen ei ole kovin helppo osua. Lähimmät kyllä saa ammuttua, mutta kauempana olevissa täytyy laukaukseen keskittyä. Vielä kun eläin saa päähänsä lähteä juoksemaan kesken tähtäilyn, on siihen vaikea saada osumaa.

Prairie Dog Hunt Pro '97 on kelpo peli. Täysversio saattaa olla kauemmin kiehtovampi, kuin tämä ilmaisversio. Ilmaisversion voit kopioida koneellesi osoitteesta: http://www.divsoft.com/freeware.html, josta löytyy myös lisätietoa pelistä.

© Jani Suominen
http://www.sci.fi/~suominen