Tulosta

Metsästysvuosi

OSTA
kirja itsellesi tai lahjaksi!
Metsästysvuosi on eräänlainen valokuvakirja, jossa edetään kuvin ja pienin kertomuksin koko metsästysvuosi läpi. Kirja alkaa elokuusta ja päättyy heinäkuuhun – mitään kuukautta unohtamatta. Kirjan parasta antia ovat loistavat ja hienot värikuvat. Kuvat ovat Suomesta, toisin kuin joissain metsästyskirjoissa, jotka pohjautuvat ulkomaiseen teokseen. Tämän ansiosta kirjaa selatessa tulee tunne, että tämä teos on todella tehty suomalaisille, suomalaisesta metsästyskulttuurista.

Paljon hyviä kuvia
Koska kyseessä on kuvakirja, on kuvia oletetusti paljon. Kuvien aiheina vaihtelevat metsästystilanteet, sekä metsästettävät eläinlajit. Kattava kirjo kaikenlaisten aiheiden kesken, tekee kirjasta mielenkiintoisen, eivätkä kuvat tunnu toistavan vain koko ajan toisiaan. Kirja ei tarjoa runsasta informaatiotulvaa lukijalleen, tai tämän kirjan tapauksessa ennemminkin katsojalleen. Kuvateksteistä voi kuitenkin ammentaa pieniä tiedon rippeitä metsästyksestä – joukossa on kuitenkin varmasti paljon informaatiota varsinkin henkilölle, joka ei ole perehtynyt liiemmin metsästyskulttuuriin. Ja sanontahan myös kertoo kuvan kertovan enemmän kuin tuhat sanaa. Informaatiota pystyy ammentamaan myös kirjan kuvista!

Edullinen
Kirjan hankintahinta ei ainakaan kirjoitushetkellä ole pilviä hipova. Reilun sata sivua sisältävän teoksen saa itselleen noin 20-25 eurolla. Kirja on mukava lisä metsästäjän kirjahyllyyn. Jollei kirjan koe antavan paljon informaatiota, luo se taatusti tunnelmaa meneillään olevaa tai tulevaa jahtikautta varten! Kirja on myös hyvä teos henkilölle, jolle ei lukeminen maistu, mutta kuvien katseleminen silti sujuu leikiten.Kirja: Metsästysvuosi
Kirjoittaja: Jere Malinen, Veli-Matti Väänänen
Kustantaja: Otava
Painettu kirjoitushetkellä: Vuonna 2008
ISBN: 9789511223993
Muuta: Kovakantinen, sivuja n. 112
Hintaluokka:n. 20-25 € (2008) -OSTA-
© Jani Suominen
Julkaistu: 4.11.2008