Tulosta

Magpie Hunt


 Magpie Hunt Magpie Hunt -pelin perusidea on harventaa kaupungin harakka kantaa. Tapahtumat sijoittuvat puiston tapaiseen paikkaan. Kenenkään ei pidä ottaa oppia ammuntapaikasta, sillä se on kiellettyä ja samoin todella vaarallista. Pelissä näitä vaaroja ei ole.

Pelin toteutus on keskinkertaista tasoa. Linnut eivät näytä oikeilta. Tausta on hieman epämääräinen. Tosin siitä saa selville, että ollaan kaupungissa. Samoin lintujen räjähtäminen niihin osuttaesa on hieman liioiteltua. Maahan tullessaan lintu muuttuu veriseksi möykyksi. Kuitenkin äänet on saatu kohtuullisiksi.

Aseena ilmaisversiossa on haulikko. Tosin pelin kotisivulla väitetään aseeksi kivääriä ja pistoolia, mutta ne saattavat olla täysversion aseita. Patruunoita on kerrallaan käytettävissä kolme kappaletta. Asetta ohjataan hiirellä. Hiiren vasemmalla näppäimellä aseella ammutaan ja oikealla aseeseen saadaan lisää kolme kappaletta patruunoita. Huonoa pelissä on ampuminen. Linnun saa alas tähtäämällä suoraan lintuun. Näinhän ei oikeasti tapahdu. Peli ei opeta oikeanlaiseen tähtäämiseen.

Magpie Hunt on peli jota pelaa vähän aikaa innokkaasti, mutta vähän ajan kuluttua se alkaa pitkästyttää. Pelin voit tallentaa koneellesi osoitteesta: http://www.allisoft.com/magpie.html, jossa myös lisätietoa pelistä.

© Jani Suominen
http://www.sci.fi/~suominen