Kuvien lisääminen

Voit lisätä omia kuviasi helposti Asesivut.netin Kuvaboksiin. Kuvia voit laittaa näkyville yleisiin albumeihin, mutta voit halutessasi luoda myös henkilökohtaisen albumin itsellesi.

Kuvan lisääminen

1. Kirjaudu sisään (sinun täytyy olla rekisteröitynyt palveluun). Valitse valikosta kohta ”Lisää kuva”.
Lisää kuva

2. Ruutuun aukeaa ”Lisää kuva”-sivu. Paina seuraavaksi ”Tiedostojen lähetys”-kohdasta 1. kohdan nappia ”Selaa”.
Tiedostojen lähetys

3. Ruutuun aukea tiedoston valitsemisikkuna, jonka avulla voit etsiä kuvan koneeltasi. Valitse haluamasi kuva ja paina sen jälkeen ”Avaa”-nappia (tai muuta vastaavaa riippuen käyttöjärjestelmästä).
Valitse liitettävä kuva

4. Tämän jälkeen kohtaan josta painoit Selaa-painikketta, ilmestyy osoite, missä kuva koneellasi sijaitsee. Voit halutessasi toistaa edellisen operaation ja lisätä myös maksimissaan loppuihin neljään liitettävät kuvat. Tämän jälkeen paina JATKA-painiketta.
Liitä kuvia lisää tai jatka eteenpäin

5. Kun siirto palvelimelle on onnistunut, tulee ruutuun alla oleva ilmoitus. Jatka eteenpäin painamalla JATKA-painiketta.
Siirto palvelimelle onnistunut

6. Ruudulle ilmestyy seuraava sivu, jossa kerrotaan kuvan sijainti ja eri tietoja kuvasta. Valitse ensimmäiseksi kohta Albumi, josta valitset oikean albumin jonne kuvasi haluat sijoittaa.
Mihin albumiin kuva sijoitetaan?

7. Seuraavaksi voit lisätä kuvalle otsikon, kuvauksen ja antaa sille tarvittaessa hakusanoja. Kenttiä voi jättää tyhjäksi, mikäli sopivaa tekstiä/tietoa ei mielessä ole. Tämän jälkeen paina JATKA-painiketta. Mikäli lisäsit myös muita kuvia siirrettäväksi samalla kertaa, aukeaa jatka-painikkeen jälkeen jälleen samanlainen ruutu seuraavalle kuvalle. Toista samat toimenpiteet jokaisen kuvan kohdalla.
Lisää kuvaan halutut tiedot

8. Kun kaikki kuvat on liitetty paikoilleen onnistuneesti, tulee siitä alla oleva ilmoitus. Voit tämän jälkeen lisätä lisää kuvia, tai katsella Kuvaboksin antimia.
Kuvien lisäys valmis

Mikäli näistä ohjeista huolimatta kuvien lisääminen tuntuu hankalalta, ota rohkeasti yhteyttä ylläpitoon esim. Palaute-lomakkeen tai sähköpostin avulla! Näin saat lisätietoa asiasta.