Tulosta

Hirvirata


 Hirvirata Tässä ruotsalaisessa pelissä ”metsästetään” pahvihirveä, joten tapahtumapaikkana on ampumarata. Pelin juoni on yksinkertainen kuten on pelikin - eli yritetään saada mahdollisimman paljon pisteitä. Peli on toteutukseltaan hyvin yksinkertaista tasoa. Se ei kuitenkaan ole pelin haittapuoli. Eräs todella suuri virhe pelissä on se, että tähtäys tapahtuu siihen kohtaan johon osumakin halutaan. Pelistä puuttuu siis kokonaan ennakko. Voin vakuuttaa niille lukijoille, jotka eivät ole ampuneet liikkuvaan pahvihirveen, että näin tähdäten osumat ovat oikeasti hirven takalistossa.

Kuten aiemmin todettiin, pelissä pyritään saamaan mahdollisimman paljon pisteitä. Pelissä on aina yksi taso”, jossa on mahdollisuus ampua viisi laukausta - hirvikin juoksee siis tarvittaessa viisi kertaa. Jotta pääsisi seuraavalle tasolle on osumia oltava vähintään kolme kappaletta. Jokaisen kierroksen jälkeen hirven juoksunopeus myös kovenee.

Pelin ulkoasu on hyvin yksinkertainen. Mutta eräs asia pelissä on mainitsemisen arvoista. Suomen kieli nimittäin löytyy valittavien kielien joukosta. Tästä pelille plussaa.

Kokeiltavaassa olleessa demossa oli mahdollisuus ampua läpi vain kolme tasoa. Jatkoa pelille saa rekisteröitymällä ja maksamalla siitä 50 mk. Jokainen saa päättää onko peli sen arvoinen. Pelin demon löydät täältä. Peliä pelaa vähän aikaa ihan huvikseenkin, mutta pikku hiljaa siihen alkaa kyllästyä.© Jani Suominen
http://www.saunalahti.fi/~suominen